۵۴
۶۸
خانــم

عفونت مکررادراربه باکتری ایکولا ؟

چرا همیشه عفونت ادرارمیگیرم درصورت رعایت کامل بهداشت وقتی قرص عفونت میخورم تموم میشه بعددوباره برای کشت ادرار به آزمایشگاه میرم جواب منفی میشه دوباره بعداز2هفته دوباره تکرر ادرارپیدامیکنم دوباره که آزمایش میدم عفونتم مثبت میشه بعضی مواقع هم منفی میشه ولی من بازم تکرر ادراردارم ولی اکثراآزمایشم مثبته درادرارم اگزالات هم دیده میشه البته قبلا سنگ کلیه 2میلی هم داشتم سونوگرافی هم میرفتم همان 2میلی بودیابعضی موقع نبود. چکارکنم واقعا خسته شدم همیشه درحال خوردن قرص وداروهستم ؟
(همه نوع قرص عفونت برام تجویز شده)

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران