تنگی نفس و کرونا؟

پانزده روز پیش چند روز سردرد و دو شب لرز داشتم و خوب شدم . الان دو روزه تنگی نفس همراه با سرفه دارم و گاهی اوقات به سختی نفس میکشم و ضربان قلبم هم صد و ده در یک دقیقه است .ایا کرونا دارم و به بیمارستان مراجعه کنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد اگر تا 24 ساعت ديگر بهتر نشديد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران