۱۰
آقــا

درس علاقه ندازه زده شده ؟

سلام خسته نباشید دخترمن خیلی خوب بود پیش دبستان عالی کلاس اول اومد کرونا شروع شد مجازی شد بعد زد خانم حامله شد.ازون به بعد از درس زده شده الان کلاس چهارم هست بلید چکار کنیم .کمکی کنید

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب در صورت امکان مراجعه حضوري داشته باشيد بررسي شه اگه مشکل زمينه اي مثل اختلال نقص توجه يا يکي از انواع اختلالات يادگيري يا اضطراب باشه تحت درمان قرار بگيره در غير اينصورت نياز به مشاوره داره همايون و تندرست باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران