ساکن اصفهانم و بعد از خروج از منزل در آلودگی هوا، ماه هاست که دچار سرفه و گاها تنگی نفس هستم، جدیدا سرفه ها با بو و دود تشدید میشه و سنگینی قفسه سینه و گاها درد قفسه سینه اضافه شده ؟

ساکن اصفهانم و چند ماه قبل، بعد از خروج از منزل در آلودگی هوا، دچار سرفه و گاها تنگی نفس خفیف شده ام، متاسفانه به پزشک مراجعه نکردم، جدیدا سرفه ها با بو و دود تشدید میشه و سنگینی قفسه سینه و گاها درد قفسه سینه هم اضافه شده، آیا ممکن است با توجه به اینکه اصلا تب نداشته ام، از علایم کرونا باشد؟اگر نه با توجه به این شرایط که نمیتوانم از منزل خارج شوم تجویز شما برای مشکلم چیست؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    حساسيت راههاي هواي ناشي از آلودگي هوا است به احتمال ياد. علايم کرونا نيست نگران نباشيد. مي توانيد از داروخانه شربت ضد سرفه بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران