۵۲
۸۶
آقــا

فتق درناحیه ی ده سانتی متر بالای بیضه سمت چت شکم؟

با سلام
یه بار خدمت دکتر در مطب نوبت داشتم و در خصوص عمل و نحوه عمل بطور مختصر راهنمایی فرمودند ، ولی چون عمل غده ی فوق کلیوی داشتم (فروردین ماه) و توصیه جراح دکتر نیک اقبالیان هم که فرموده بودند 6 ماه (شش ماه ) بعد میتونی عمل فتق رو انجان بدی به جناب دکتر عرض کردم...

والان حدود 4 ماه از عمل غده فوق کلیوی گذشته؛ ویه مقدار در خصوص فتق دارم اذیت
میشم....

سوال بنده از دکتر خدایی عزیز این هست که آیا برای عمل فتق مشکلی ندارم که مراجعه کنم.؟؟ چون شش ماه نشده....

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران