التهاب شبکیه و کدورت مدیا شبکیه؟

سلام
پسر من 6 سالش هست و 4 ماهه فهمیدیم چشمش التهاب داره در این مدت داروی پردنیزولون و ایموترکس مصرف میکنه اخیرا عکس Oct ازش گرفتیم گفتن کدورت مدیا شبکیه داره و با دارو رفع نمیشه و باید عمل بشه.
به نظر شما تو این سن آیا عمل خطرناک نیست و عوارض نداره؟ یا همان دارو رو ادامه بدیم. پردنیزولون 5 میلی گرم ماه اول روزانه 2 تا می‌خورد 2ماه بعد روزی یکی الان نصف میخوره و ایموترکس 2.5 میلی گرم جمعه ها 3تا باهم میخوره.
ممنون از راهنمایی تون.

1 پـاسـخ

بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران