در مورد تغییر سیکل ماهیانه و کم شدن خونریزی؟

سلام
38 سال سن 40کیلو هستم
ببخشید، حدود 6ماه پیش به الان طول دوره هایم مرتب بوده و از 28تا30روز
متغیر بوده و روزهای وسط خونریزی های معمولی رو به کم داشتم اما روزهای اول و آخر لکه بینی مختصر
ولی از 6ماه به حال
طول دوره هایم 4تا 7روز زودتر شده
و فقط یک پد تا دو در طول 7روز استفاده میکنم
چون اغلب لکه بینی هست
ممکنه دچار چه مشکلاتی شده باشم؟
حتما باید بررسی تشخیصی انجام بدهم؟
اگر باید آزمایش خون بدهم ممکنه بفرمایید چه فاکتورهایی باید بررسی شوند؟
آزمایش کامل خون و ادرار نورمال بودند و سونوگرافی همینطور
البته در سونوگرافی اول احتمال وجود یک کیست تخمدان هموراژیک یا اندومتریوما رو گزارش دادند
و
ماه بعدی روز دوم پریود دوباره سونوگرافی انجام دادم اما موردی دیده نشد

اغلب قبل از پریود علائم آی بی اس و رفلاکسم که مزمن هم هستند، خیلی شدید میشه
ممکنه دوباره کیست برگشته باشه؟

ممنون میشم راهنمایی و نظرات شما رو داشته باشم.

با تشکر 🙏 🌸

1 پـاسـخ

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران