۲۶
۶۸
خانــم

بهترین زمان تعیین روز تخمک گذاری باسونوگرافی روزچندم پریودی هست؟

سلام خانم مویدنیای عزیز من برای بارداری دوم پیش شماویزیت شدم آزمایشات لازم رو انجام دادم و قرص و مکمل هایی که نوشتیدرو به مدت5ماه هست که استفاده میکنم برای تعیین روز تخمک‌گذاری گفتید ازکیت استفاده کنم من برای اقدام به بارداری میخوام روز دقیق تخمک گذاریم رو باسونوگرافی انجام بدم و بفهمم میخواستم بپرسم روزچندم پریودی باید برم سونوگرافی انجام بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زيبايي زنان، زايمان و نازايي در تهران