تنگ و باریک تر شدن یک چشم بعد از تزریق بوتاکس ، چشمهام کوچیک بزرگ شدن؟

سلام دکتر جان ، بعد ازتزریق بوتاکس مصپورت (پیش متخصص زیبایی دریک کلینیک معتبر!!! و صرف هزینه زیاد ) چشم چپم تنگ تر از چشم دیگرم شده الان 3 ماه میگذره ولی هنوز درست نشده و خودم متوجه میشم که چشم چپم یک فشار روشه انگار عضلاتش سفت شدن و نمیتونم چشمم را به اصطلاح گرد کنم ولی ظاهرا پلکم نیفتاده روی چشمم ، شنیدم قطره آپراکلونیدین نیم درصد باعث میشه عضلات پلک بالا کشیده بشه و چشم گشاد تر شه ، از آنجا که این قطره داروی کنترل فشار چشم هست میتونم استفاده کنم یا برای من که فشار داخلی چشم ندارم خطرناکه ؟ اگر در کوتاه مدت مشکلی برای چشمم بوجود نمیاره ولی عوارض بوتاکس را تقلیل میدهد تهیه کنم . ممنون میشم پاسخ بدید.

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران