۱.۵
۱۳
آقــا

مشکل در گفتار ؟

با سلام پسر من 1 سال و 5 ماهشه از دوران نوزادی گاها موقع خوردن شیر در گلویش میپرید و باعث سرفه اش میشد مثلا اگر روزی ده بار شیر میحورد 6 یا 7 بار تو گلوش میپرید و اونم موقعی که از شیشه شیر میخورد ولی موقعی که خودم بهش شیر میدادم کمتر به گلوش میپرید الانم موقع خوردن از لیوان این طور میشه گاها به گلوش میپره
حرف زدنشم در حد بابا و ماما و ... در این حده شاید حدودا 10 یا 15 کلمه بلد باشه ولی موقعی که میخواد مارو صدا بزنه نمیگه بابا یا مامان فقط سر و صدا میکنه که ما بهش نگاه کنیم ولی همه چیزو میدونه مثلا برو کلاهتو بیار یا برو اونجا بشین یا هر کاری که بگیم میکنه فقط هر کس رو به اسم خودش صدا نمیزنه به نظرتون گفتار درمانی لازمه یا صبر کنم ؟

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران