قطع کلونازپام ؟

سلام
در پنج سال پیش پزشک برای درمان افسردگی بعد زایمان کلونازپام و فلوکسیتین تجویز کردند
ولی به دلیل مشکلات بعدی و از جمله استرس زلزله تهران و کرونا هراسی دوز دارو بالا رفت والان بعد پنج سال مصرف کلوناز پام به پنج عدد و الپروزولام چهار عدد جواب نمی‌دهد اعتیاد به دارو دارم و بسیار پرخاشگر
و نا امید از پزشک یک سال و نیم خود درمانی کردم بدلیل پرخاشگری پزشک
الان دیگه هیچ دزی جواب نمیده و عصبی و پرخاشگر هستم الان برای قطع دارو چه باید کرد
حدودا ده روز پیش 70عدد کلونازپام رو خوردم
ولی هیچ عارضه ای نداشته و نمردم الان ده روزه دارویی مصرف نمیکنم می‌خوام قطعش کنم
وحالم خیلی بده دلشوره زیادی دارم و صر شدن بدن و دندان قریچه

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران