احساس بیخود شدن شکم و اطراف ناف؟

سلام آقای دکتر، مادر من 70 ساله است. مدتی است صبح ها پس از بیداری از خواب و صرف صبحانه دچار احساس بیخودی در ناحیه شکم میشود. اینطور که میگه این احساس به مرور از کم به زیاد میرسه و به قول معروف احساس چنگ زدن به ناحیه شکم را دارد. بعد دچار یکحالت ضعف و بیحوصلگی میشه. و از اینکه به چه مریضی دچار شده بسیار نگران میشه. و ضعف و بیحوصلگی ادامه داره تا این احساس تقریبا با تاریک شدن هوا به مرور فروکش میکنه و در طول شب تقریبا عادی هست. هر چند در نیمه های شب هم در صورت بیداری به این بیماری فکر میکنه. فشارخون هم دارنه که قرص مصرف میکنه گاهی این حالت به افزایش فشار خون هم منجر میشه.
در کل از اینکه به چه بیماری دچار شده نگران و هراسان هست.
امیدوارم این شرح حال مناسب باشه .از اینکه وقت میزارید برای پاسخگویی ممنونم.

1 پـاسـخ

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران