۲۰
۴۷
خانــم

مشاهده خون در ادرار؟

سلام وقت بخیر بنده 20 سالمه حدودا 2 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم گفتن که عفونت لگن و هیدرونفروز خفیف کلیه چپ دارم و مقداری قرص دادن بعد خوردن قرص ها خوب شدم . حدودا یه هفته هستش که مثانه ام درد میکنه مترونیدازول مصرف کردم خوب شد بعدش ترشح قهوه ای داشتم امروز تو ادرارم خون مشاهده کردم (حالت لکه بینی پریود) پریودمم 12هر ماه هستش و تموم شده بود.خیلی نگران شدم باید چیکار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران