۱۸
۷۷
آقــا

کرونا اما بدون درگیری ریه؟

سلام
خسته نباشید...
من از هفته ی پیش سردرد و تب و سرفه و... داشتم که بعد از 3 روز تقریبا خوب شدم و مقادر کمی تب و سرفه داشتم اما متوجه شدم حس چشاییم کم شده و سخت تر نفس می کشم...
طبق گفته متخصص ریه دکتریاب و تشکر از ایشون اسکن ریه انجام دادم و به پزشک عمومی مراجعه کردم که گفتن ریه ها درگیر نیست. و گفتن نمیگم کووید نیست شاید باشه اما از نوع خوبش و ریه ها رو درگیر نکرده...
اینم بگم من هر سال به این آب و هوای تهران حساسیت فصلی دارم و هر سال تنگی نفس داشتم اما الان خیلی شدیدتره...
اسکن ریه رو بارگذاری کردم
به نظرتون کووید هست ؟ یا چیه ؟
با تشکر از پزشک های محترم

2 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران