گرفتگی دست و پا تپش قلب و تیر کشیدن سر؟

سلام خانم دکتر من 2 ماهه بیشتر شبها هردو دستم یا یکی شون بی حس میشه و سردم میشه بعضی و قتها سرم تیر میکشه طاقتم کم شده سر شونه هام گرفته اضطرابم زیاد شده
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام. با پوزش از تاخير در پاسخ دهي، نياز به شرح حال کاملتر و بررسي ميباشد. ممکن است علائم ذکر شده تنها به علت اختلال اضطرابي باشه که با دارو قابل کنترل باشه، و نيز احتمال مشکلات جسمي نيز وجود دارد که در ان صورت نياز به انجام ازمايش و يا انجام سي تي وجود دارد. در صورت تمايل با تلفن مطب تماس بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 414 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران