۳۲
۵۳
خانــم

درد معده ؟

سلام ، خانمی هستم 32 ساله با قد 176 ، در سه ماه اخیر به صورت غیر ارادی با کاهش وزن مواجه شده که از وزن 66 به وزن 53 کیلو رسیدم ، درد شدید در زیر قفسه زیر به صورت عامیانه سر دلم سرتا سری درد میکنه ، حالت تهوع ، احساس اینکه ترش کردم با اینکه چیزی نخوردم ، و حس میکنم بوی خون توی گلوم حس میکنم ،معده دردم جوریه ، که احساس درد در سمت پشت و بین دو کتف هم احساس میشه ، چه در حالت خالی بودن معده ، درد و سوزش احساس میشه ، هم در حالت خوردن غذا که باعث میشه نتونم به خوردن ادامه بدم ، در کل اشتها به غذا خوردن از دست دادم و میلی به غذا ندارم ،
از قرص های پنتاپرازول ، متروکلوپرومید ، هیوسین ، هم استفاده کردم اما نتیجه نداشته و حتی مسکن درد هم نبوده مگر برای نیم ساعت

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران