۱۷
۷۰
آقــا

سردرد حالت تهوع و....؟

باسلام خدمت پزشک محترم خسته نباشید
من 17سالمه یک ماهه سردرد دارم اما اخیر بدترشده سردردم طوریه انگار یه تازه سرم به یکجایی خورده وگیج میره .پیشانی تا پشت سرم درد زیاده وقتی بالای پیشانیمو فشارمیدم سردردم بدتر میشه پشت گردنم درد دارم از وقتی این سردرد شروع شده روز به روز کم اشتها شدم صبح ها حالت تهوع دارم گاهی اوقاتم چشمم میسوزه واشک میاد
ممنون میشم که لطف کنید پاسخ سئوال بنده رو بدید اگه به هرنوع بیماری که شک کردین هم بگین ممنون میشم

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران