خواب آلودگی شدید؟

سلام خانوم دکتر خسته نباشید .من خیلی خیلی خیلی همش خواب الودم بخصوص وقتی مطالعه میکنم خیلی زیاد خ ابم میاد توروز بیشتر 15ساعت خوابم از همه کارام عقب موندم .قبلنها آزمایش گرفتم وکم خونی داشتم اما از قرصها درست استفاده نکردم لطفا کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير. دقيقا يکي از علائم کم خوني خستگي مفرط و خواب آلودگي و کاهش سطح انرژي است شما از غذاهاي آهن دار مثل حبوبات پخته با ليموي تازه جگر هر ماه 2 بار و گوشت قرمز هفته اي 2 بار مرغ و ماهي هر کدام هفته اي 2 بار استفاده کنيد. سبزيجات تازه مصرف کنيد و داروي آهن مرتب ميل کنيد. دو ساعت قبل و بعد از مصرف آهن از مصرف چاي قهوه و لبنيات خودداري کتيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران