۳۷
۴۸
خانــم

افتادگی پلک؟

با سلام بنده حدود 5 ساله که در یک چشم خود حالت افتادگی دارم که در طول روز این میزان تغییرات داره مثلاً صبح افتاده است اما نه زیاد و بعدش تا شب بشه کمی بیشتر میشه گاهی همان صبح هم همینطور افتاده است که در هنگام عکس گرفتن بیشتر دیده می شود خواستم بدانم این افتادگی پلک یا مشکل دیگری است و درمانش چیست
و اینکه بگم بنده 6 سال پیش تیرویدم سمی شد و البته خوب شدم
و در آخر اینکه یک ذره دستم بالا بگیرم و یا از پله ها زیاد برم و بیام مخصوصا دستام کار می کشند خسته میشم
باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران