قرمزی وسوزش چشم ؟

سلام پسرم از دو هفته پیش تب ولرز داشت تا چهارشنبه که دکتر متخصص کودک پیداکردیم دکترازمایش نوشت با توجه به شرایط الان نبود دکتر، قرص فارینات 500 داد که با 3 تا از این قرص تب دیگه نکرد آزمایش خونش هم دو مورد بالا بود که دکتر نبود نشون امروز چشمش میسوزه قرمزه الان مشکل ما قرمزو سوزش چشماشه ما تو این شرایط چیکار کنیم

4 پـاسـخ

  • سلام‌تب طول کشيده در حضور قرمزي چشم خيلي ميتونه مهم باشه چون بيماري به اسم کاوازاکي که التهاب عروق بدن هست ميتونه اين حالتو بده حتما با جواب ازمايش به پزشک کودکان يا بيمارستان کودکان مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام‌تب طول کشيده در حضور قرمزي چشم خيلي ميتونه مهم باشه چون بيماري به اسم کاوازاکي که التهاب عروق بدن هست ميتونه اين حالتو بده حتما با جواب ازمايش به پزشک کودکان يا بيمارستان کودکان مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران