زوج درمانی؟

سلام من با پسر خالم 6سال هست ک در رابطه دوستی هستیم رابطه ما جوری هست ک تو این سالها حتی یکبار هم باهم تنها نبودیم و بیرون نرفتیم چون فامیل بودیم و تو جمع های خانوادگی هم و میدیدم هر دو ما 21سارمون هست و تو این سالها فقط مجازی ارتباط داشتیم همدیگرو بدشت دوست داریم رابطه ما یکسال هست ک به شدت به بن بست خورده و همیشه داریم دعوا میکنیم همه میدونن باهم بودن مارو و یجورایی نشون هم هستیم چند باری کات کردیم ولی دوباره برگشتیم نمی‌تونیم طاقت بیاریم نه میتونیم باهم باشیم چون حرفه هم و نمی‌فهمیم نه میتونیم جدا بشیم چون دوست داریم همو خیلی حالم بده و از شدت استررس هورمون های بدنم بهم ریخته ما شرایط مشاوره حضوری رو نداریم ازتون میخوام یه وقت مشاوره آنلاین به هردوی ما بدین

1 پـاسـخ

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانکاو | روانشناس | زوج و خانواده درماني | مشاورخانواده در تهران