۳۵
۷۰
خانــم

ایمپلنت ۸الی ۱۰ دندانم؟

سلام آقای دکتر خسته نباشی آق من نزدیک به 10 تا از دندونام خراب شدن فقط ریشه هست داخلش اینفقدر از دکترو آمپول میترسم که هرگز جز 2 بار بیشتر نرفتم دیگه الان خسته شدم هر هفته 3بار دهنمو لثه هام همونایی که فقط ریشه دارن باد میکنن درد میگیرن غذا کباب هیچی جز برنج و چیزای نرم نمیتونم بخورم همش کپسول آموکسی سیلی یا کلاف یا سف‌کسیم دائم دارم میخورم دیگه نمیتونم التن چی باید بکنم شمادچی دستور میفرمایین بیام برای معاینه ببخشید ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير دوست عزيز بالاخره بايد درمان رو شروع کنيد خوب هرچه زودتر بهتر امروزه با تکنولوژي جديد خيلي از مشکلات قابل حله مثلا ما از دستگاههاي ديجيتال بدون درد براي تزريق بيحسي استفاده مي‌کنيم براي ويزيت ميتونيد تماس بگيريد و وقت رزرو کنيد موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران