۲۱
۵۰
خانــم

عمل لیزیک چشم؟

باسلام و وقت بخیر
من21سال و شش ماهمه و از7سالگی عینک استفاده میکنم و تحت درمان بودم.چشمم نزدیک بین هست اما در کودکی که تحت درمان یکی از پزشکان بودم گفتند که تنبلی چشم دارم و چشمم رو میبستم که برطرف بشه نمره چشمم حدودا3یا4هستش من دوست دارم چشمم رو عمل کنم و عینک استفاده نکنم،خواستم بدونم که مشکلی پیش نمیاد که چشمم رو عمل کنم؟من از چه وقتی باید اقدام به عمل کنم؟واینکه ضعیف بودن چشمم ارثی هست و یکی از بستگان بعداز چندسال نمره چشمشون کمتر شده آیا این مسئله میتونه در برگشت پذیر بودن نمره چشمم بعد از عمل تاثیر گذار باشه؟هزینه عمل حدودا چقدر میشه و تحت پوشش بیمه قرار میگیره یانه؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد منتظرپاسختون هستم ممنون

2 پـاسـخ

  • با سلام
    درخصوص عمل ليزيک بايد بگم تقريبا سن 21سال خوب هست براي عمل در صورتي که نمره ي چشمتون حدود يکسال ثابت مونده باشه
    در خصوص تنبلي چشم اگر ديدتون خوب شده و تنبلي رفع شده باشه پس از ليزيک هم مشکلي نخواهيد داشت
    اگر تنبلي رفع نشده باشه بعد از عمل به همان صورتي که الان باعينکتون ميبينين خواهيد ديد منتها بدون عينک
    درخصوص هزينه عمل دوچشم در بيمارستان خصوصي 2500 ودر دولتي 1500
    درخصوص بيمه هم چون عمل جراحي زيبايي محسوب ميشه آزاد حساب ميشه
    درخصوص برگشت نمره ي چشم معمولا خيلي کم پيش مياد نمره ي چشم کم بشه
    ولي در محدوده ي سني 40سال و به بالا چون با پيرچشمي همراه هست برگشت نمره طبيعي هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 323 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران