قانون زایمان طبیعی اجباری هنوز هم پابرجاست؟

سلام میخواستم بپرسم الان قانون زایمان طبیعی اجباری هنوزهم پابرجاست؟؟؟من دوماهه باردارم وبه شدت اززایمان طبیعی وحشت دارم

3 پـاسـخ

  • سلام. در صورتي که شرايط لازم براي سزارين را نداشته باشيد زايمان طبيعي انجام ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام کلا دانشگاه هر استان اين موارد سزارين ها را بررسي مي‌کند البته بستگي به صلاحديد پزشک و بيمار سزارين قابل انجام هست اگر پزشک ببينه که بيمار اصلا راضي به زايمان طبيعي نيست معمولا سزارين انتخابي جهت بيمار انجام ميشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 360 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران