دچار عدم تعادل در راه رفتن هستم که با سرگیجه شروع شده و همچنان بعد از گذشت دوماه ادامه دارد. ؟

با سلام و عرض ادب
بنده 34 ساله هستم تقریبا دوماه پیش دچار سرگیجه و توع شدید شدم بطوری که شاید راه رفتن معمولی در حد چند قدم برای بنده دشوار شده بود رفته رفته سرگیجه قطع شد عدم تعادل هم همچنین.. ولی بلافاصله دچار بی حسی در دست و پا شدم حالت گزگز ایجاد می شد
آزمایش خون دادم که نشان می‌داد دچار کم خونی هستم و چربی بالایی دارم
پزشک عمومی محترمی به اشتباه تشخیص منییر دادن دو آمپول و دو قرص برای بنده تجویز کردن که از فردای آن روز که 14 روز پیش میباشد دچار عدم تعادل شدید هستم نزدیک یک هفته پیش به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کردم
که ایشان منییر را و و گفتند مشکل از مجاری گوش است
مانوری روی بنده انجام دادن و دو قر تجویز کردن که روزانه مصرف کردم ولی روند رو به بهبودی حس نمی کنم
پیشاپیش از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم.

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران