سوال در مورد حساسیت ریه؟

با سلام و عرض ادب و احترام،ضمن تشکر از محبت و مهربانی شما پزشکان عزیز،بنده 37 ساله هستم،مدتی است که مشکل سرفه و خشکی قفسه سینه دارم و به پزشک فوق تخصص ریه مراجعه کردم،Scan از ریه و نوار ریه انجام شد و ریه ها مشکل التهاب و تومور و عفونت نداشت و پزشک حساسیت ریه رو به خاطر شرایط آب و هوای بد خوزستان تشخیص دادن،بنده اهل سیگار و دخانیات نیستم،پزشک برای من شربت تئو فیلین جی
قرص دس لورلتادین5 تجویز کردن،
سوال بنده خدمت شما این است که آیا میتوان به جای قرص دس لوراتادین5 از قرص مونته لوکاست10 استفاده کرد؟؟آیا با توجه به کاربرد مشابه شربت و قرص مونته لوکاست عوارض و تداخل دارویی به همدیگر ممکنه داشته باشند؟
من قبلا مونته لوکاست10 مصرف کردم بسیار راضی بودم و نتیجه مثبت داشته
با سپاس فراوان

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران