پسر هشت ساله ام شب ادراری داره تقریباً هرشب ؟

سلام پسرم هشت سالش هست از زمانی که پوشک نمیشد تا الآن هرشب شب ادراری داشته و هنوز هم ادامه داره گفته بودن تا شش هفت سالگی خوب میشه اما الآن هشت سالش هست و هرشب ساعت های اولیه شب هم فقط شب ادراری داره در طول روز هم به ندرت پیش میاد که یکم نم میزنه تا وقتی میخواد بره دستشویی. خیلی بابت رفتار های دیگری از جمله بی نظمی سرزنش میکنمش گاهی کتک میزنمش آلت تناسلی پسرم هم اکثرا در حالت نعوظ هست طوری که همیشه برای تخلیه ادرار باید دستش رو روی آلتش بگیره وگرنه به شدت جهشی ادرارش میاد و همه جا کثیف میشه. خیلی هیجان داره آیا دلیل همه اینا به خاطر رفتار های منه یا درمانی داره آیا

1 پـاسـخ

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران