۲۵
۶۸
خانــم

عقب افتادن پریود اما بی بی تست منفیست.؟

سلام خدمت پزشک محترم.
اسفند ماه امپول گالا اف زدم و سونو داخلی عالی بود و گفتن ان شا الله بارداری...اما 30 اسفندپریود شدم‌‌‌‌...
30 ام فروردبن رسید اما تا امروز10 اردی بهشت پریود نشدم 5 ام اردیربهشت بی بی تست زدم منفی شد.و دیگه نزدم .الان خیلب زیر دلم یهو درد میگیره و کمرمم درد داره... من تا دوماه پیش پریودام منظم بود با قرص ماه پیش امپول که زدم فقط دیگه قرص نخوردم ..مبخاستم ببینم عقب افتادن پریودم بابت تغییر هورمونام و قطع قرصه یا احتمال داره باردار باشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (آي.وي.اف و لاپاراسکوپي) در تهران