۳۳
۷۷
خانــم

سلام من به تازگی یه سری علائم دارم میخوام بدونم مشکلم چی میتونه باشه؟

با سلام
من یه خانم 33 ساله هستم به تازگی در سمت راست بدنم‌ حسی متفاوت نسبت به سمت چپ دارم برای مثال احساس میکنم سمت راست بدنم سردتره حتی سمت راست صورتم یه حس متفاوت دارم نمیدونم باید چطوری توصیفش کنم یه سنگینی خاصی ولی هیچگونه درد یا گرفتگی عضلات یا مورمور کردن و هیچ مشکل دیگه ای ندارم مثلا احساس خستگی و چیزای دیگه ندارم فقط یه حس درونی که فقط خودم متوجه اش شدم میترسم ام اس باشه نمیدونم . میشه راهنماییم کنید ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران