۱۰
۲۴
آقــا

خیلی نگران کوتاهی قد دخترم هستم؟

دختر من 10سال و3 ماهه استو قد آن 1/30سانت و وزن 24 سن استخوانی هم 6سال و نیم همه آزمایشهای مربوطه انجام دادیم توسط خود شما که خدارو شکر مشکلی نداشت من خیلی نگران کوتاهی قدش هستم فقط آزمایش هورمون انجام ندادیم اگه میشه راهنمایی بفرمایید با تشکر .

1 پـاسـخ

  • سلام
    نگران نباشيد .
    قد دختر شما متناسب با قد کودک 8 سال و 10 ماهه و وزن او براي کودک بين 7 تا 8 ساله ميباشد اما سن استخواني پايين گزارش شده که يکي از چندين علت آن کمبود هورمون رشد هست پس بايد هر 2 الي 3 ماه مراجعه داشته باشيد تا سرعت رشد مشخص شود و در آن صورت اگر لازم باشد آزمايش هورمون رشد هم انجام بشه تا در صورت کمبود هورمون رشد ،براي او هورمون رشد تجويز بشه.
    اينکه وارد بلوغ شده يا خير،هم مهم است.
    پس اصلا جاي نگراني نيست و قابل درمان هست به شرط آنکه مراجعه به پزشک فوق تخصص غدد به صورت منظم داشته باشيد و نه غير منظم.
    تا ساير علل قابل درمان پايين بودن سن استخواني و کوتاهي قد هم مدنظر باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 567 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران