تشنج یا سکته؟

سلام...
جهت تشخیص علت درد کتفم در درون دستگاه ام آر آی که بمدت طولانی داخلش بودم در لحظات آخر دچار لرزش شدید و نوعی خفگی شدم و کل بدنم عرق سرد گرفت بعد آرام شدم ....بعداز آن حدود 10 روز بعدش در خواب دچار خواب پریدگی میشدم و گاهی نوک زبان و لب هام دچار نوعی گز گز خفیف و یا سوزش خفیف میشد و گاهی کف دست چپم نوعی کم توانی نسبت به کف دست راستم داشت و یا وسط روز یکدفعه نوعی ایست تنفسی داشتم خیلی سریع که حواسم رو یکدفعه از همه چیز به خودم جمع میکرد نوعی ریستارت
عجیب ....
دوباره رفتم دکتر...نوار مغزم تشنج خفیف نشان داد و دوباره ام آر آی که الحمدلله هیچی نبود داروی تگاتارد200 و لگزاتال10مصرف میکردم تا دوماه ولی تگاتارد200 فشارم رو افزایش میدادبتدریج حذفش کردم ....مشکل کتفم را که فراموش کرده ام ولی متاسفانه مشکل جدیدم رو چه کنم؟؟؟؟آیا من واقعا در اولین بارم در
دستگاه ام آر آی تشنج کرده ام یا سکته خفیف؟؟؟لطفاً راهنمایی فرمائید. متشکرم

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران