۷۳
۶۵
خانــم

عمل کلیه ؟

مادرم کلیه شوعمل کرده ودبل جی گذاشته حالا بازم کلیه اش پره سنگه وسه بار سنگ شکن انجام داده وسنگارودفع نمیکنه و هنوز لوله دبل جی هم خارج نکرده درمان مادرم چیه آیا عمل کلیه اش خطرناکه؟
برج2مادرم کلیه شوعمل کردوبراش لوله دبل جی گذاشتن وچون کلیه اش پره سنگه نمیشه دبل جی خارج کنن سه بارم سنگ شکن شده وسنگارودفع نمیکنه کلیه چپش هم از کار افتاده حالا نمیدونم واقعاچکارکنم آیا مادرم ببرم پیش دکترش آیا میشه بازم عملش کنن وخطری نداشته باشه براش.ممنون میشم از راهنمایتون وکمکتون

2 پـاسـخ

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران