۳۲
۸۰
خانــم

بی حسی ؟

سلام.من مدت سه ماه که از پله افتادم.هردو پام اسیب دید. مچ پای چپم در رفته بود که درمان شدم.ولی از اون موقع انگشت بزرگ پای چپم بی حسه..اون یکی پام هم بر اثر ضربه انگشتام بهم چسبید ونزدیک هم شدن.و انگشت بزرگ پام هم از دو جا در رفته بود.دکترم گفت باید عمل شم و پلاتین بزاره تا انگشتام از هم جدا شن.ولی شکسته بند گفت با حرکات ورزشی درست میشه و انگشت بزرگ پای راستمم که از دو جا در رفته بود جاش انداخت
الان مشکلم بی حسی انگشت بزرگ پای چپم.و اینکه هنوز پای راستم لنگ میزنه
امکانش هس راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران