۲۳
۵۹
خانــم

کشیدن دندان نیش به علت رویش از بالای لثه؟

سلام ،خسته نباشید
من خانومی 23 ساله هستم ،دندانهای نامرتبی دارم وفکم کوچیکه ودندونهام درشت.دندون نیشم از بالای لثه دراومده وچندساله که ثابت مونده وبرای کشیدنش که اقدام کردم اکثرا ارتودنسی رو بهم پیشنهاد کردن اما متاسفانه زودتر اقدام نکردم والان هم از پس هزینش برنمیام.میخواستم ببینم امکان داره دندون نیشم کشیده بشه؟؟چون از لحاظ زیبایی واعتماد به نفس خیلی درعذابم.حتی راحت نمیتونم بخندم یالبخند بزنم.
سوال بعدیم هم راجبه هزینه ارتودنسی هست که چه مقداره وایاامکان قسط بندی وجود داره؟

1 پـاسـخ

بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي (دندانپزشک) در تهران