تكرر ادرار ؟

دختری22 ساله مجرد هستم
ده روزی هست تكرر ادرار شدید دارم و الان سه روزی میشه یه دره كمتر شده اما باز هم خیلی دستشویی میرم و ممكنه در یه ربع سه الی چهار بار سرویس برم و ادرارم قطره قطره میاد و همش حس میكنم باز هم ادرار دارم . الان هم سمت راست شكمم درد میكنه طوری ك حتی نمیتونم زیاد ادرار كنم اگر كمی زور بزنم پهلوراست و شكمم سمت راست درد میگیره . دكتر رفتم و آزمایش ادرار دادم عفونت نداشتم و ایشون بهم قرص تامسولوسین دادن اما میترسم بخورم چون دیدم نوشته برای زنان مصرف نداره. به نظرتون مشكلم چیه ؟ ایا این قرص ضرر داره برام؟

بازدید : 202 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران