٢٣
٥٧
خانــم

زیاد بودن هورمون زنانه و عدم رشد سینه ها؟

سلام خانوم دكتر خسته نیاشید
من وزنم 57 قدم 167 و23سالمه خدمتتون بگم كه من از كودكی تا 22سالگیم لاغری مفرط داشتم و همیشع40كیلو بودم و كلا سینم رشد نكرد حتی دوران بلوغم
تا اینكه امسال شدم 57كیلو ی مقدار نرمال شد وزنم ولی فقط ی مقدار سینم اومد جلو ولی بازم زیر 55 هست سایزم
تا قبله افزایش وزنم پریودیم تقریبا منظم بود پریودیم و مشكلی نذاشتم كیستم نداشتم
یه مقدار كه وزن گرفتم سونوگرافی رفتم یه تخمدانم پلی كیستیك بود اما دكتر زنان گف بهت دارو نمیدم چون بخاطر اینكه وزن گرفتی خودش رفع میشع
تا اینكه ازمایش دادم هورمون مردانم زیاد بود 2/35
بقیه چیزها نرمال بود
باید چكار كنم خانوم دكتر؟ كوچیكی سینم واسه اینه؟
اینم بگم ژنتیكمون سینه بزرگ نیست ولی كوچیكم نیس مال من اصلا نرمال نیس رشدم

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران