درباره ی بلوغ زودرس؟

سلام خانم دکترخسته نباشیدمن 2تادختردارم یکی متولد88ودیگری متولد93هردودچاربلوغ زودرس شدن وآمپول دیفرلین 3و75تزریق میکنن فقط تحت نظردکترفوق تخصص غددکودکان هستن منتهادکترشون زیادبررسی نمیکنه فقط باراول آزمایشهارودیدوگفت آمپول بزنن هردوماه میبرم منتهافقط أمپول مینویسن قبول دارم علایم کنترل شدن ولی بچه هام احساس میکنم قدنکشیدن میخواستم راهنماییم کنیدواگه امکانش باشه بیارمشون پیش شماواینکه جزاین آمپولهاچیزدیگه ای قدشون روبلندمیکنه یانه دخترمتولد88قدش144ومتولد93قدش 106هست وقدپدرشون 180ومن 156دوست ندارم مثل من بشن خواهشاراهنمایی کنیدممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    بعيد ميدونم پزشک شما بدون معاينه فقط نسخه ي فرزندان شما رو بنويسند!!!
    کودکي که تحت درمان جهت بلوغ زودرس هست حتما بايد هر سه ماه ويزيت بشن.
    اعدادي که براي قد ذکر کرديد بدون اطلاع ازسن استخواني قابل قضاوت نيست.
    بهرحال ميتونيد به همکاران فوق تخصص غدد کودکان مراجعه کنيد و فرزندان شما ويزيت بشن.
    من در خدمتم،روزهاي زوج (عصر).
    از ساعت 4 تا 6 عصر.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران