دیدن هاله ی نور سفید اول در وسط چشم بعد از چند دقیقه به سمت راست چشم متمایل میشود و خفیف شده ؟

با سلام خدمت شما دکتر بزرگوار
جناب مقتدر خواهر بنده عینک میزنه پشت سیستم کار میکنن امروز در خال طراحی بودند بعد از 24 ساعت کار مداوم با نور صفحه ی زیاد مانیتور که وقتی داشتند شام میخوردند گفتن جفت چشماشون انگار هاله و نور سفیدی وسط چشمشون ظاهر میشه که بعد از چند دقیقه حول وحوش 10 دقیقه این نور سیاه به کنار چشم سمت راستشون متمایل میشه و با حرکت دادن چشمشون تغیر زاویه میداده میخواستم بپرسم این اتفاق مخاطره آمیز هست یا به خاطر کار زیاد هست .... به نور چراغ یا لامپم مستقیم نگاه نکردند و خشکی چشمم گویا نداشتند

1 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران