۳۵
۶۹
خانــم

تنبلی تخمدان؟

سلام من یک خانم 35ساله هستم آزمایش ذخیره تخمدان انجام دام دکتر زنان بهم گفته تخمدانات رو به تنبلی هست اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن اما درحال حاضر تصمیمی نداریم برای بچه دار شدنوموقع پریود خونریزیم کمه ویک هفته جلو تراز تاریخی که باید پریود بشم پریود میشم سنو داخلی انجام دادم میگه دیواره رحمت نازک شده بی زحمت راهنماییم کنید چکار کنم تخمدانم فعال بشه

1 پـاسـخ

  • سلام بهترين كار براي شما حداقل فريز كردن جنين هست كه اگر مدتي بعد هم خواستيد بچه دار بشويد امكان ميسر باشد اول چك ذخيره تخمك و سونو روز سوم سيكل و بعد تصميم براي ivf

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران