۸۴
۸۰
آقــا

درمان بیاری زونا؟

سلام خسته نباشید پدرم دچاربیماری زونا شده تقریبا یک ماه هست ودردزیادی را تحمل میکند شما چه دارویی برای کاهش ویا بهبود توصیه میکنید ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام.درد بعد از بيماري زونا در برخي افراد تا ماهها ادامه پيدا ميکند، به خصوص در کساني که درمان در مرحله حاد بيماري دريافت نکرده باشند. داروهايي وجود دارند که ميتوانند در کاهش درد ايشان موثر باشند که لازم است براي حداقل چند ماه استفاده گردند. براي تعيين نوع داروي مناسب ايشان لازم است که ايشان توسط متخصص پوست يا نورولوژيست ويزيت شوند و بعد از بررسي سوابق سلامتي و بر اساس نوع درد ايشان، داروهاي مناسب برايشان تجويز گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در ساری