۳۰
۷۸
آقــا

ویزیت بیمار کرونایی؟

سلام خانم دکتر. انشالله که حالتون خوب باشه. سوال اولم اینه میخواستم ببینم شما بیماری که مبتلا به کوید 19 شده و ریه ش درگیر شده رو در مطبتون ویزیت میکنید ؟؟ ممنون میشم امه جواب بدید قبل از اینکه به مطبتون مراجعه کنم.
سوال دوم: من الان تقریبا 5 روزه درگیر کوید شدم و سی تی ریه هم دادم و دکتر گفتن مقدار کمی ریه تون درگیر شده ولی کوچیکه. و یکسری قرص فاوپیراویر و پردنیزولون و فاموتیدین و لوزارتان با دوتا سرم و چندتا امپول تقویتی ویتامین سی و استامینفون و دگزا و سفرتیاکسن تجویز کردن. ولی الان بعد مدت دو روز حس میکنم تنگی نفسم یکم بیشتر شده ممنون میشم راهنماییم کنید که ایا باید بستری بشم یا ایت عوارض بدتر شدن بیماری طبیعیه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران