۳۱
۵۶
خانــم

حساسیت شدید پوستی؟

با سلام و احترام
من 31 سال دارم و از دوران کودکی حساسیت پوستی داشتم به تغییر فصل با خارش در تمام قسمت بدنم ایجاد قرمزی و تاول پوستی میشدم .
بعد از اینکه کرونا گرفتم و بعد از تجویز واکسن این حساسیتم شدیدتر شده به طوری که هر شب خارش دارم و پوستم قرمز میشه و باد میکنه و انگار قسمت زیادی از بدنم رو احاطه میکنه ،در حال حاضر هم آبله مرغان گرفتم ولی خارش رو همیشه دارم و واقعا دارم از این موضوع اذیت میشم و خیلی وقتا قرص آنتی هیستامین مصرف میکنم تا کمی ارومتر شم ،ممنون میشم اگه کمکم کنید تا به صورت حضوری هم بیام تهران و ویزیت شم 🙏🏻🌹

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران