بررسی ازمایش تیروید؟

سلام وقت بخیر من، قبلا زیر نظر دکترای زیادی بودم اما درمانشون هیچ جوابی رو من نداده، ازمایشایی که انجام دادم تو این مدت همش بشدت بالا بود قرصا جوابم نمیده چه بخورم نخورم دارو ها رو قسمت چپ صورتم. ورم داره، انگار به چشمام هم تیرویدم رسیده ه، کم کاری تیروید دارم، پاهای چپم به شدت ورم داره ومایع های سفید رنگی پشت ساقه پام هست چند سال دکترا میگن بخاطر تیرویدت اشکال نداره سه ماه یه بار پرائید میشم دکترم بهم میگه اشکال نداره الانم از مایش انجام دادمt4به روی 81.02هست وtsh13. 01هست
میخواستم از وضعیت تیرویدم بدونم، سه ماه پیش از مایشی که انجام دادم اینجوری بود tshبه روی 0.92
و t4به روی8. 2وt3به روی 141
دکترم بهم گفته بود روزای زوج 1قرص تیروستین بخورم البته 100ش وروزای فرد نصفی جمعه ها نخورم ولی بازم نرمال نشده ورما هنوز هست ، میخوام بدونم میتونم ویزیت انلاینی شم متنی برلتون بفرستم ازطریق وات یا ای گپ ممنون میشم🙏

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران