درد شدید ناحیه شکم کودکان؟

دختری دارم نه ساله مدت چهار سال است از ناحیه شکم درد شدید دارد به پزشکان مختلفی مراجعه کردم و انواع آزمایش گرفتن از سونو تا انداسکوپی و پوست و آلرژی و...... هر چند وقت دل درد می گیرد و اکثرا نیمه شب است الان که می نویسم او از دردش شکایت دارد
اگر راهنمایی و درمانی دارد لطفا راهنمایی نمایید به بسیاری از پزشکان مراجعه نمودم. نتیجه ای نگرفتم لطفا راهنمایی نمایید
تشکر

2 پـاسـخ

  • سلام ، دردي که 4 سال طول کشيده درد مزمن است و مسايل گوارشي اگر با اندوسکپي کنار گذاشته شده و به داروهاي گوارشي نظير امپرازول رانيتيدين پاسخ نداده بايستي معاينه دقيق از نظر بيماريهاي سيستم ادراري و کلاژن واسکولر و عروقي مثل ميگرن شکمي انجام شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام.لطفاجهت ويزيت مجدد همراه با جواب ازمايشات قبلي مراجعه فرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 455 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران