۲۵
۶۲
خانــم

آزمایش غربالگری دوم؟

سلام خانم دکتر وقت شما بخیر.بنده در هفته هفدهم بارداری هستم در هفده سیزدهم آزمایش غربالگری اول را دادم که همه چیز خوب بود وسونو هم مناسب وان تی هم خوب بود به اصرار خودم آزمایش غربالگری دوم را نیز دادم که تریزومی بیست ویک بر خلاف آزمایش سه ماهه اول که یک به سه هزار بود مقدار آن یک به پنجاه ویک رسیده بود واین من رو خیلی نگران می‌کنه من سریعا به پزشک سونوگرافی مراجعه و ایشون فرمودند نوزاد مشکلی ندارن و اینکه من خیلی نگران هستم که چرا اولین آزمایش غربالگری خوب ودومی اینقدر بد دراومد ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نگران وپراشترس هستم

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان فلوشيپ پريناتالوژي (بارداري پرخطر) در تهران