۲۱
۴۶
خانــم

بیماری مگس پران چشمی ارتباطی با ام اس دارد؟

سلام وقتتون به خیر
خانومی هستم 21 ساله حدود سه ماهه پیش ب ناگهان وجود لکه های سیاه شناوری رو در چشمام مشاهده کردم اولش چشم راستم و بعد یهو رفت رو چشم چپ و راستم بهبود پیدا کرد(البته فقط یه نقطه سیاه بزرگ بود ) ولی بفد مدتی چشم راستمم حس میکردم یه غبار سیاه پرده ماننده جلو دیدمو گرفته
ب تدریج حس کردم لکه های شناور دارن اذیت کننده میشن مخصوصا تو محیط روشن،،،رفتم پیش متخصص چشم پزشکی (متخصص جراحی چشم) و ایشون با معاینه گفتن این لکه ها در میدان بینایی علتش جداشدگی زجاجیس و چند جلسه باید معاینه بشید ک مطمئن شم شبکیه آسیب ندیده بعد معاینات گفتن فعلا اسیبی نمیبینم با وجود اینکه من رفته رفته بدتر شدم و حتی جرقه چشمیم میبینم،،،الان مشکل اینجاست ک من دو هفتس پاهام ب گز گز میوفتن،،،و ب همراهش هم پام هم دستام سوزن سوزن میشن در مواردی کل بدنم سوزن سوزن میشه،،،و دیگه امروز زیاد تر شد و دچار کم حسی توی دست و پام شدم و حتی یه انگشتمم دچار پرش غیر ارادی شد ب مدت ده دقیقه ای ،،،من آزمایش خون هم دادم و دکتر گفت کمبود ویتامین دی داری فقط،،،استرس بیماری ام اسو دارم ب دکترم گفتم ولی گویا حرفمو جدی نگرفت،،،
اینم بگم مشکل نزدیک بینی شدید چشم دارم
و این چند سالم فوق العاده استرس کشیدم
الان خیلی نگرانم ک نکنه این علامت ها خدایی نکرده برا ام اس باشه،،،اطرافیانم میگن مگس پران چشمت و حتی گز گز و بی حسیات همه ب خاطر استرسه،،،اما من بازم میترسم
ممنون میشم راهنماییم کنین،،،

2 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران