۲۰
۷۰
خانــم

آمبولیه ریه؟

سلام خانوم دکتر من 20 سالمه به دلیل خوردن قرص مارولین آمبولیه ریه گرفتم 6ماه هست که تهت نظردکتر هستم همه آزمایشاتمم انجام دادم همه نروماله برا یه سندروم آنتی فسفولپیدم آ رزمایش دادم شکر خدامنفی بود دکترم گفته براقطع وارفارین باید بری تهران وارفارین 5میلی استفاده میکنم خانوم دکتر ببخشید اگر بخوام حامله بشم مشکلی نداره چون 6 ماه میشه که از مریزم میگذره لطفا راهنماییم کننین ممنون میشم

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق، فلوشيپ اکوکارديوگرافي ، عضو انجمن قلب آمريکا در تهران