۳۸
۹۰
خانــم

کیست سینه؟

دچار درد درچپ پستان شدم به پزشک مراجعه کردم مامو و سونو نوشتن اردیبهشت ماه انجام دادم که در سمت چپ یک کیست 5 میلی متری و لیمفادنوپاتی 15 و25 میلیمتری و سمت راست لیمفادنوپاتی 15 میلی متری.به متخصص زنان مراجعه کردم دارویی ندادن و برای آخر تیر ماه دوباره سونو نوشتن که انجام دادم سمت چپ کیست 4 میلیمتری و لیمفادنوپاتی
18 و 12 میلی متری و سمت راست کیست 4 میلی متری و لیمفادنوپاتی 23 و 17 میلی متری.که بازم هیچ دارویی ندادن.مشکل من این است سمت چپ گاهی درد میگیردو خیلی استرس دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 244 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران