۷/۵
۲۴
آقــا

پسر هفت سال و نیمه ای دارم که شب ادراری دارد ؟

با سلام پسرم هفت سال و نیم هست یک دفعه برای درمان شب ادراری مراجعه داشتیم ولی قرص و آلارم و اینا روش هیچ تاثیری نداره شب ادراری اش هم در ساعات اولیه شب هست و فقط با اسپری بینی خوب هست ولی به محض اینکه یک شب استفاده نکنه دوباره مثل قبل میشه میخواستم بپرسم از شما که استفاده طولانی مدت از این اسپری عوارض و مشکلی که نداره آیا من میتونم تا وقتی که خوب شد براش از اسپری استفاده کنم ؟الان سه ماهه که دارم براش استفاده میکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران