۳۲
۶۸
خانــم

پولیپ روده بزرگ؟

سلام من در 24 سالگی در روده پولیپ داشتم و برای کونولوسکوپی رفتم و پولیپ برداشته شد و چند هفته پیش بازم به کونولوسکوپی رفتم و متاسفانه برای بار سوم پولیپ رو برداشتن میخواستم بدونم راهی هست که دیگه پولیپ نیاد یا میشه پیوند روده و جراحی کرد ؟ در ضمن پولیپ در هر سه دفعه در جا های مختلف روده دراومده لطفاً اگه راهی هست بگین؟

1 پـاسـخ

  • با سلام شما تا زماني که پوليپ داريد، بايد سالانه کولونوسکوپي شويد و پوليپ ها برداشته شوند چون شانس تبديل شدن به سرطان در اينده دارند. اگر سال اينده کولونوسکوپي شديد و پوليپ نداشتيد، کولونوسکوپي بعدي 3 سال بعد توصيه مي شود. در حال حاضر عمل جراحي براي شما پيشنهاد نمي شود مگر انکه جواب پاتولوژي شما نکته خاصي داشته باشد که در اين صورت، فوق تخصص هاي گوارش براي انجام جراحي، شما را راهنمايي مي کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران